Telefon: 98 12 06 33   |   E-mail: invoice@tritrail.dk

​✔ Transport af container

✔ Sideloader-kørsel.

✔ Transport af løs-trailer

​Lagerhotel på 2500 kvadratmeter i Nordjylland

​Har du brug for et sted til at opbevare for eksempel varer eller udstyr? Så har din vognmand Tri-Trail Trucking pladsen. Her har vi i mange år haft stor succes med vores containerdepot og lagerhotel, og derfor har vi med tiden udvidet kapaciteten, så vi kan tilbyde et stort lagerhotel på 2500 kvadratmeter.

Her kan du have dine ting opbevaret uden at skulle tænke på for eksempel skader på grund af frost, for vi har isoleret hele anlægget af samme grund.

Et lagerhotel til både private og erhverv

På vores lagerhotel har vi naturligvis indrettet plads til, at både private og virksomheder kan få opbevaret deres ting. Så vi har både møbler og flyttekasser samt diverse varelagre stående.

Derfor har vi også rum i mange forskellige størrelser, og vi har forsynet indgange med porte på op til 8 x 8 meter, så alle kan komme ind.

Du har naturligvis adgang til dit lager i alle dagstimerne, normalt fra klokken 8 til 16. Vi kan også åbne efter aftale.

Få et godt tilbud på et lageropbevaring

Bor du i Aalborg, Aarhus eller det øvrige Nordjylland og mangler lidt ekstra plads, så kan du tage fat i os, for vi har masser i vores lagerhotel.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om for eksempel de forskellige størrelser på rum, priser og øvrige lejevilkår til vores lagerhotel, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for svar.

Ring til os på telefon 98 12 06 33, eller send os en e-mail på jacob@tritrail.dk, så sørger vi for, at du får svar på dine spørgsmål.​

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

☆☆☆☆​

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Google

​Firmainformation

Tri-Trail Trucking ApS

CVR: 63300810

adresseinformation

kontaktinformation

​Telefon: 98 12 06 33

E-mail: invoice@tritrail.dk